Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33574
Title: Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної природи методом математичного моделювання
Authors: Григоренко, А. М.
Торяник, Д. О.
Фощан, А. Л.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Григоренко А.М., Торяник Д.О., Фощан А.Л. Оптимізація технологічного процесу виробництва желейної продукції на основі драглеутворювачів різної природи методом математичного моделювання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 74-75
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33574
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop.Mizhnar.nauk._prakt.konf.19.05.2011_2-74-75.pdf310.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.