Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61667
Title: Інноваційні аспекти розвитку наукової діяльності в Харківському державному університеті харчування та торгівлі
Authors: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Фощан, А. Л.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Михайлов В. М., Фощан А. Л. Інноваційні аспекти розвитку наукової діяльності в Харківському державному університеті харчування та торгівлі. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 10-14.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61667
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-10-14.pdf150.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.