Browsing by Author Туз, Н. Ф.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберіганняАртамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф.
2009Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідокЛисюк, Г. М.; Артамонова, М. В.; Туз, Н. Ф.
2012Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошкамиТуз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.
2011-05-19Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктівТуз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.
2016Технологія мармеладу желейного з рослинними добавкамиТуз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.
2013Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінностіАртамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф.
2012Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінностіАртамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф.
2011Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвниківАртамонова, М. В.; Туз, Н. Ф.; Чухно, О. А.; Казарян, О. В.