Browsing by Author Туз, Н. Ф.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Вивчення показників якості мармеладу желейного з рослинними добавками під час зберігання | Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф. |
2009 | Залежність інтенсивності забарвлення від умов зберігання розчинів кріас-порошку з суцвіття нагідок | Лисюк, Г. М.; Артамонова, М. В.; Туз, Н. Ф. |
2012 | Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками | Туз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М. |
2011-05-19 | Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктів | Туз, Н. Ф.; Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М. |
2016 | Технологія мармеладу желейного з рослинними добавками | Туз, Н. Ф.; Артамонова, М. В. |
2013 | Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності | Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф. |
2012 | Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності | Артамонова, М. В.; Лисюк, Г. М.; Туз, Н. Ф. |
2011 | Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників | Артамонова, М. В.; Туз, Н. Ф.; Чухно, О. А.; Казарян, О. В. |