Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30165
Title: Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктів
Authors: Туз, Н. Ф.
Артамонова, М. В.
Лисюк, Г. М.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Туз Н.Ф., Артамонова М.В., Лисюк Г.М. Розробка технології желейного наповнювача для харчових продуктів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 74-75
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30165
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-74-75.pdf224.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.