Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51569
Title: Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності
Authors: Артамонова, М. В.
Лисюк, Г. М.
Туз, Н. Ф.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В., Лисюк Г. М., Туз Н. Ф. Технологія мармеладу желейного підвищеної біологічної цінності. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 45-46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51569
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_45-46.pdf239.88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.