Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397
Title: Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників
Authors: Туз, Н. Ф.
Чухно, О. А.
Казарян, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Артамонова, М. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Туз Н. Ф., Чухно О. А., Казарян О. В. Удосконалення технології желейних кондитерських виробів з використанням натуральних барвників. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 83.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24397
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_83.pdf109.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.