Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молока | Машкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І. |
2010 | Використання відходів переробних підприємств в альтернативній енергетиці | Радчук, О. В.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І. |
2017 | Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирів | Ладика, Л. М.; Машкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.; Богомолова, В. П. |
2014 | Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів | Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Воліна, О. А.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А. |
2015 | Дослідження виходу борошна від частоти обертання робочих органів помельного модуля | Токолов, Ю. І.; Гурський, П. В. |
2019 | Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тіста | Богомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І. |
2014 | Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна | Гурський, П. В.; Токолов, Ю. І.; Іваненко, С. Г.; Домніч, М. І. |
2015 | Дослідження залежності витрат електроенергії від частоти обертання робочих органів помельного модуля. | Токолов, Ю. І.; Гурський, П. В. |
2019 | Дослідження потужності приводу тістомісильної машини періодичної дії | Гурський, В. П.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Хижняк, С. В. |
2019 | Дослідження процесу горіння пелет | Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Калінін, В. Ю. |
2019 | Дослідження режимів сушіння зерна пшениці | Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Вербицький, В. О. |
2016 | Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сиру | Могутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І. |
2014 | Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництв | Богомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Денисенко, С. А.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Маніло, В. Л.; Заїка, В. П.; Шерстюк, В. С. |
2019 | Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв | Гурський, П. В.; Богомолов, О.В.; Бредихін, В. В.; Денисенко, С. А.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Заїка, В. П.; Шерстюк, В. С.; Кісь, В. М.; Лук‘янов, І. М. |
2013 | Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберігання | Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А. |
2019 | Обробка зерна пшениці ультразвуком | Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Нітенко, М. М.; Дубіна, А. І. |
2019 | Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливань | Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Кузін, М. В. |
2019 | Порівняльний аналіз здатності молока до сижучного згортання | Машкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І. |
2017 | Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корів | Ладика, Л. М.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І. |