Browsing by Author Токолов, Ю. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молокаМашкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2010Використання відходів переробних підприємств в альтернативній енергетиціРадчук, О. В.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2017Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирівЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.; Богомолова, В. П.
2014Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирівМашкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Воліна, О. А.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А.
2019Дослідження впливу ультразвуку на тиск пресування макаронного тістаБогомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.
2014Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зернаГурський, П. В.; Токолов, Ю. І.; Іваненко, С. Г.; Домніч, М. І.
2019Дослідження потужності приводу тістомісильної машини періодичної діїГурський, В. П.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Хижняк, С. В.
2019Дослідження процесу горіння пелетГурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Калінін, В. Ю.
2019Дослідження режимів сушіння зерна пшениціГурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Вербицький, В. О.
2016Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сируМогутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2014Експлуатація та обслуговування обладнання переробних і харчових виробництвБогомолов, О. В.; Гурський, П. В.; Денисенко, С. А.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Маніло, В. Л.; Заїка, В. П.; Шерстюк, В. С.
2019Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництвГурський, П. В.; Богомолов, О.В.; Бредихін, В. В.; Денисенко, С. А.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Заїка, В. П.; Шерстюк, В. С.; Кісь, В. М.; Лук‘янов, І. М.
2013Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберіганняМашкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А.
2019Обробка зерна пшениці ультразвукомГурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Нітенко, М. М.; Дубіна, А. І.
2019Обґрунтування параметрів процесу сушіння макаронных виробів з використанням ультразвукових коливаньГурський, П. В.; Іващенко, С. Г.; Токолов, Ю. І.; Кузін, М. В.
2019Порівняльний аналіз здатності молока до сижучного згортанняМашкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2017Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корівЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.