Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64505
Title: Дослідження виходу борошна від частоти обертання робочих органів помельного модуля
Authors: Токолов, Ю. І.
Гурський, П. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Токолов Ю. І., Гурський П. В. Дослідження виходу борошна від частоти обертання робочих органів помельного модуля. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 266-267.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64505
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_266-267.pdf118.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.