Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30603
Title: Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна
Other Titles: Исследование энергозатратности технологического процесса помола зерна
Research of energozatratnosti of technological process of grade of grain
Authors: Гурський, П. В.
Токолов, Ю. І.
Іваненко, С. Г.
Домніч, М. І.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Гурський П. В. , Токолов Ю. І. , Іваненко С. Г. , Домніч М. І. Дослідження енерговитратності технологічного процесу помелу зерна. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 152 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2014. С. 59-64
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т. сіл. госп. ім. П. Василенка;№ 152
Abstract: Проаналізовано схеми використання технологічного процесу помелу зерна на борошномельних підприємствах різної потужності. Досліджено чинники, які впливають на ступінь здрібнення зерна та питомі витрати електроенергії з урахуванням якості борошна згідно з нормативною документацією
Проанализированы схемы использования технологического процесса помола на мукомольных предприятиях разной производительности. Исследованы факторы, которые влияют на степень измельчения зерна и удельные затраты электроэнергии с учетом качества муки согласно нормативной документации
Analyzed usage patterns on the process of grinding mills of various capacities. The factors that affect the degree of fineness of grain and the specific electricity consumption, taking into account the quality of flour according to regulatory documents
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30603
Appears in Collections:Вип. 152: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
VISNUK_№152_2014_10.pdf409.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.