Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23322
Title: Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв
Authors: Гурський, П. В.
Богомолов, О.В.
Бредихін, В. В.
Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Токолов, Ю. І.
Заїка, В. П.
Шерстюк, В. С.
Кісь, В. М.
Лук‘янов, І. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Х.: ТОВ «Діса плюс»
Citation: Гурський П. В, Богомолов О. В., Бредихін В. В., Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Токолов Ю. І., Заїка В. П., Шерстюк В. С., Кісь В. М., Лук‘янов І. М. Кондиціювання та холодозабезпечення переробних і харчових виробництв: практикум. Х.: ТОВ «Діса плюс», 2019. 256 с.
Abstract: У посібнику наведена інформація про застосування промислового холоду, вентиляції та кондиціювання на підприємствах переробних і харчових виробництв, наведено послідовність основних розрахунків холодильного та вентиляційного обладнання. Посібник містить вказівки щодо виконання та оформлення практичних робіт студентами освітнього рівня бакалавр спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» освітньої програми «Обладнання переробних і харчових виробництв».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23322
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PR_KHOLOD_2019.pdf9.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.