Browsing by Author Тимчук, С. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тістаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2010Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Носко, З. І.; Тимчук, С. М.
2011Використання фітогліканів нового гібрида кукурудзи в технології хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.; Нєміріч, О. В.
2012Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагріванняДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Тимчук, С. М.; Поздняков, В. В.
2009Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливуФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Тимчук, С. М.
2010Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошнаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2011-05-19Плівкоутворюючі властивості вуглеводів нових гібридів кукурудзи для покриття хлібобулочних виробівЛисюк, Г. М.; Нєміріч, О. В.; Тимчук, С. М.
2017Підходи щодо вибору об’єкту трансферу в системі технологічного забезпечення соняшникуТимчук, В. М.; Бондаренко, Є. С.; Святченко, С. І.; Косенко, Р. О.; Тимчук, С. М.; Осипова, Л. С.
2011-05-19Токофероли – природні інгібітори окислення оліїДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Тимчук, С. М.