Browsing by Author Стоєв, С. С.
Showing results 1 to 11 of 11
Issue Date | Title | Author(s) |
2014-05-22 | Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
2011-05-19 | Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюре | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2013 | Кріогенна безвідхідна технологія заморожених ягід та дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М. |
2016 | Кріогенна технологія пюре з ягід журавлини з використанням процесів неферментативного каталізу – механолізу | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С. |
2012 | Кріогенне шокове заморожування журавлини | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2011-05-19 | Нанотехнологія переробки журавлини та отримання добавок у вигляді замороженого пюре з принципово новими характеристиками | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соків | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Павлішин, М. Л.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2011 | Характеристика якості наноструктурованого пюре із ягід журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Чадченко, К. С. |
2014 | Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.; Міщенко, Є. В. |
2013 | Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |