Browsing by Author Стоєв, С. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Безвідхідна технологія кріогенного швидкого заморожування та дрібнодисперсного подрібнення ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Використання кріомеханічних методів модифікації для покращення драглеутворюючих властивостей під час переробки журавлини в наноструктуроване пюреПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2013Кріогенна безвідхідна технологія заморожених ягід та дрібнодисперсних вітамінних наповнювачів із журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Дібрівська, Н. В.; Лосєва, С. М.
2016Кріогенна технологія пюре з ягід журавлини з використанням процесів неферментативного каталізу – механолізуПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.
2012Кріогенне шокове заморожування журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2011-05-19Нанотехнологія переробки журавлини та отримання добавок у вигляді замороженого пюре з принципово новими характеристикамиПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Павлішин, М. Л.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2011Характеристика якості наноструктурованого пюре із ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Чадченко, К. С.
2014Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.; Міщенко, Є. В.
2013Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.