Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59507
Title: Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлини
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Лосєва, С. М.
Міщенко, Є. В.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М., Міщенко Є. В. Інноваційна технологія замороженого кріопюре із ягід журавлини . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 192-193.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59507
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-193.pdf112.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.