Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36927
Title: Кріогенна технологія пюре з ягід журавлини з використанням процесів неферментативного каталізу – механолізу
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Стоєв, С. С.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С. Кріогенна технологія пюре з ягід журавлини з використанням процесів неферментативного каталізу – механолізу. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 169-171.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36927
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_169-171.pdf134.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.