Browsing by Author Соколовська, О. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агаруДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2019-05-15Вплив рослинних компонентів на колір макаронних виробівДубініна, А. А.; Соколовська, О. О.
2013Дослідження рухливості молекул у системі вода-екстракт стевії, методом ядерного магнітного резонансуТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.; Дюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2019-05-15Дослідження якості макаронних виробів із використанням компонентів рослинного походженняСоколовська, О. О.; Іванніков, П. В.
2019Можливості самостійної роботи студентів у політематичному пошуковому співтоваристві молодих науковців світуУажанова, Р. У.; Соколовська, О. О.
2015Розробка шкали бальної оцінки критеріїв рівня якості розроблених пастильних виробівДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробівДюкарева, Г. І.; Соколовська, О. О.
2013Формування ринку кондитерських виробів в УкраїніДюкарева, Г. І.; Кривошеєва, Н. М.; Соколовська, О. О.
2018Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировиниСоколовська, О. О.; Дюкарева, Г. І.; Радченко, А. Е.; Білецька, Я. О.
2021Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинностіСоколовська, О. О.; Захаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.
2016Шляхи підвищення якості освітньо-професійної підготовки фахівців в умовах реформування вищої освітиБогомолов, О. В.; Гасанова, А. Е.; Соколовська, О. О.