Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19655
Title: | Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинності |
Authors: | Соколовська, О. О. Захаренко, В. О. Сорокіна, С. В. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Соколовська О. О., Захаренко В. О., Сорокіна С. В. Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 230-231. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19655 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_k_18.05.21-2-230-231.pdf | 141.34 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.