Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19655
Title: Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинності
Authors: Соколовська, О. О.
Захаренко, В. О.
Сорокіна, С. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Соколовська О. О., Захаренко В. О., Сорокіна С. В. Шляхи вдосконалення якості борошняних кондитерських виробів у сфері гостинності. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 230-231.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19655
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-230-231.pdf141.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.