Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Селютіна, Г. А.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 55
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Актуальні аспекти індивідуально-орієнтованого навчання
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Даніела, Гагіч Кенерич
2019-05-15
Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку України
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
;
Онищенко, В. М.
2011-05-19
Бальна оцінка якості малосольних огірків
Бєляєва, Л. М.
;
Селютіна, Г. А.
;
Білоус, В. І.
2020
Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів
Хацкевич, Ю. М.
;
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
2021
Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчування
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Щербакова, Т. В.
2009
Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огірках
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Білоус, В. І.
2012
Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків
Селютіна, Г. А.
;
Дьяков, О. Г.
;
Білоус, В. І.
2012
Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній Україні
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Гапонцева, О. В.
2009
Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва
Селютіна, Г. А.
;
Овчиннікова, І. Ф.
;
Щербакова, Т. В.
2012
Використання інтерактивних технологій на кафедрі товарознавств а та експертизи товарів
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Гапонцева, О. В.
2020
Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусу
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Щербакова, Т. В
2019-05-15
Вміст нітратів у ревені
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
2013
До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництва
Дубініна, А. А.
;
Летута, Т. М.
;
Селютіна, Г. А.
2011-05-22
Дослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній Україні
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Білоус, В. І.
2020
Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості
Щербакова, Т. В.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Селютіна, Г. А.
2020
Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих
Хацкевич, Ю. М.
;
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний)
Погарська, В. В.
;
Одарченко, А. М.
;
Погарський, О. С.
;
Юр`єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
;
Селютіна, Г. А.
;
Лопатюк, А. А.
;
Пікатова, В. В.
;
Овчаренко, В. А.
;
Дзюба, О. С.
2013
Зміни вмісту біологічно активних речовин малосольних огірків під час зберігання
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Білоус, В. І.
2011-10-20
Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберігання
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Білоус, В. І.
2021
Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінності
Ленерт, С. О.
;
Попова, Т. М.
;
Селютіна, Г. А.