Browsing by Author Селютіна, Г. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 55  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Актуальні аспекти індивідуально-орієнтованого навчанняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Даніела, Гагіч Кенерич
2019-05-15Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку УкраїниЩербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Онищенко, В. М.
2011-05-19Бальна оцінка якості малосольних огірківБєляєва, Л. М.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2020Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачівХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2021Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчуванняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2009Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огіркахДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2012Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірківСелютіна, Г. А.; Дьяков, О. Г.; Білоус, В. І.
2012Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2009Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництваСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2012Використання інтерактивних технологій на кафедрі товарознавств а та експертизи товарівДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2020Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусуДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В
2019-05-15Вміст нітратів у ревеніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.
2013До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництваДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Селютіна, Г. А.
2011-05-22Дослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2020Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якостіЩербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А.
2020Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка нанотехнології плодоовочевих добавок та інноваційних технологій продуктів для оздоровчого харчування" (остаточний)Погарська, В. В.; Одарченко, А. М.; Погарський, О. С.; Юр`єва, О. О.; Лосєва, С. М.; Селютіна, Г. А.; Лопатюк, А. А.; Пікатова, В. В.; Овчаренко, В. А.; Дзюба, О. С.
2013Зміни вмісту біологічно активних речовин малосольних огірків під час зберіганняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2011-10-20Зміни товарознавчих властивостей перероблених огірків під час зберіганняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2021Комбінування м’ясної та зернобобової сировини у виробництві продуктів підвищеної харчової цінностіЛенерт, С. О.; Попова, Т. М.; Селютіна, Г. А.