Browsing by Author Селютіна, Г. А.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 60  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Актуальні аспекти індивідуально-орієнтованого навчанняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Даніела, Гагіч Кенерич
2019-05-15Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку УкраїниЩербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Онищенко, В. М.
2011-05-19Бальна оцінка якості малосольних огірківБєляєва, Л. М.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2020Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачівХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2021Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчуванняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2009Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огіркахДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2012Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірківСелютіна, Г. А.; Дьяков, О. Г.; Білоус, В. І.
2012Визначення хімічного складу господарсько-ботанічних сортів редьки, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2009Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництваСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2012Використання інтерактивних технологій на кафедрі товарознавств а та експертизи товарівДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Гапонцева, О. В.
2019Використання інтерактивних технологій під час викладання дисципліни «Сертифікація товарів»Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2020Вміст біологічно активних речовин у пастах із ревеню й аґрусуДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В
2019-05-15Вміст нітратів у ревеніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.
2018Вплив тривалості заморожування огірків на їх колірні характеристикиДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.
2013До проблеми розробки моделі конкурентоспроможного фахівця з товарознавства й торговельного підприємництваДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Селютіна, Г. А.
2011-05-22Дослідження вмісту мінеральних речовин у нових сортах огірків, поширених у Східній УкраїніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2018Дослідження змін консистенції овочевих і ягідних паст залежно від температуриСелютіна, Г. А.; Захаренко, В. О.
2015Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировиниСелютіна, Г. А.; Селютін, В. М.; Щербакова, Т. В.
2020Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якостіЩербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А.
2020Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.