Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63597
Title: | Дослідження змін консистенції овочевих і ягідних паст залежно від температури |
Authors: | Селютіна, Г. А. Захаренко, В. О. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Селютіна Г. А., Захаренко В. О. Дослідження змін консистенції овочевих і ягідних паст залежно від температури. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 270-271. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/63597 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2018_1_270-271.pdf | 167.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.