Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49701
Title: | Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огірках |
Other Titles: | Определение остатков фосфорорганических пестицидов и синтетических пиретроидов в огурцах Definition of the rests of fosfororganichesky pesticides and synthetic in cucumbers |
Authors: | Дубініна, А. А. Селютіна, Г. А. Білоус, В. І. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Дубініна А. А., Селютіна Г. А., Білоус В. І. Визначення залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огірках. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 88 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2009. С. 236-243. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 88 |
Abstract: | Досліджено вміст залишків фосфорорганічних пестицидів та синтетичних пиретроїдів в огірках різних ботанічних сортів та гібридів, вирощених на ланах Харківської області. Встановлено їх локалізацію в анатомічних частинах огірків. Исследовано содержание остатков фосфорорганических пестицидов и синтетических пиретроидов в огурцах различных ботанических сортов и гибридов, выращенных на полях Харьковской области. Установлена их локализация в анатомических частях огурцов. The maintenance of the rests pesticides and synthetic in cucumbers of various botanical grades and the hybrids which have been grown up on fields of the Kharkov area is investigated. Their localisation in anatomic parts of cucumbers is established. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/49701 |
ISBN: | 5-7987-01 76-X |
Appears in Collections: | Випуск 88: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_88_2009_33.pdf | 306.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.