Browsing by Author Сафонова, О. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Вивчення впливу озоно-повітряної суміші на процес пророщення зерна пшениціСафонова, О. М.; Холодова, А. О.; Бородіна, А. В.
2012Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошнаХолодова, О. А.; Сафонова, О. М.
2011Вплив порошку топінамбура на якість хліба з борошна пшеничного озонованогоХолодова, О. А.; Сафонова, О. М.
2012Дослідження активної кислотності розчинів фосфатних препаратів, що застосовуються для ін’єкційного засолу рибиХацкевич, Ю. М.; Сафонова, О. М.; Кобрін, В. М.
2009Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуваннюХолодова, О. А.; Сафонова, О. М.; Шуліка, О. Ю.
2012Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тістаСафонова, О. М.; Гавриш, Т. В.
2011Дослідження стану вологи в драглях білково-полісахаридної природи методом інфрачервоної спектроскопіїСафонова, О. М.; Теймурова, А. Т.
2012Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочкаСафонова, О. М.; Попова, Т. М.; Михайлова, Л. В.
2011Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавокСафонова, О. М.; Гавриш, Т. В.
2012Організація самостійної роботи студентів на кафедрі товарознавства та експертизи товарівДубініна, А. А.; Сафонова, О. М.; Ільків, І. С.
2011-10-20Структурно-механічні властивості хлібобулочних та кондитерських виробів із додаванням концентратів тваринних білків.Сафонова, О. М.; Теймурова, А. Т.; Домахіна, М. О.