Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4860
Title: | Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна |
Authors: | Холодова, О. А. Сафонова, О. М. |
Keywords: | озон;озоно-повітряний суміш;оброблення слабкого пшеничного борошна;борошно |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 234-238. |
Abstract: | Розглянуто питання впливу оброблення слабкого пшеничного борошна
озоно-повітряною сумішшю на стан вуглеводно-амілазного комплексу. The questions of weak wheat flour ozone-air treatment influence on the state of carbohydrate-amylase complex are considered. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4860 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_38.pdf | 250.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.