Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4860
Title: Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна
Authors: Холодова, О. А.
Сафонова, О. М.
Keywords: озон;озоно-повітряний суміш;оброблення слабкого пшеничного борошна;борошно
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 234-238.
Abstract: Розглянуто питання впливу оброблення слабкого пшеничного борошна озоно-повітряною сумішшю на стан вуглеводно-амілазного комплексу.
The questions of weak wheat flour ozone-air treatment influence on the state of carbohydrate-amylase complex are considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4860
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_38.pdf250.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.