Browsing by Author Пілюгіна, І. С.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 40  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзиСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.
2019-05-15Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографіїЄвлаш, В. В.; Потапов, В. О.; Пілюгіна, І. С.; Білий, Д. В.; Власенко, Г. С.
2021Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.
2013Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської трояндиАртамонова, М. В.,; Пілюгіна, І. С.; Іванова, Н. C.
2011Визначення фізико-хімічних показників якості продовольчих товарівАксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Мофа, К. В.
2015Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоуАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Яновська, І. С.; Аббасова, Е. Б.
2012Використання мультимедійних технологій у навчальному процесіСибірякова, І. Г.; Пілюгіна, І. С.
2012Використання програмних засобів навчального призначення для покращення хімічної підготовки майбутніх спеціалістів товарознавчого профілюПілюгіна, І. С.; Мурликіна, Н. В.
2012Використання програмного пакета Macromedia Author Ware 7.0 для розробки комп’ютерних засобів навчання з дисципліни "Харчова хімія"Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2009Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare для розробки комп’ютерних засобів навчання з фізичної хіміїСавгіра, Ю. О.; Кузнецова, Т. О.; Пілюгіна, І. С.
2011Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарівПілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.; Колос, Д. С.
2016Досвід використання адаптованого авторського відеофільму під час вивчення теми «Розчини» зі студентами-іноземцямиАксьонова, О. Ф.; Пілюгіна, І. С.; Борисова, А. О.
2011-10-20Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин»Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Уклеїна, О. Г.
2011-05-19Дослідження впливу риб’ячого жиру на міцелярну структуру розчину желатиниСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Кузнецова, Т. О.
2019-05-15Дослідження показників якості мармеладу желейно-фруктового з кріодобавками з винограду під час зберіганняАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.
2011Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатиниСавгіра, Ю. О.; Пілюгіна, І. С.; Коров’яковська, А. В.; Партола, Г. О.
2016Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберіганняАртамонова, М. В.; Пілюгіна, І. С.; Яновська, І. С.
2021Доцільність застосування портфоліо в організації індивідуальної освітньої діяльності здобувачів освітиПілюгіна, І. С.; Добровольська, О. В.
2019Ефективність застосування кросвордів у навчанні хімії іноземних студентів на підготовчому факультетіБорисова, А. О.; Пілюгіна, І. С.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.