Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Пілюгіна, І. С.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 45
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Адаптація україномовних навчальних відеофільмів із хімії для студентів-іноземців
Аксьонова, О. Ф.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Борисова, А. О.
;
Торяник, Д. О.
2024
Антиоксидантні властивості червоного вина та сучасні методи їх оцінки
Мандрик, С. В.
;
Пілюгіна, І. С.
2009
Взаємний вплив оксиду сірки (IV) і води під час їх поглинання зерном кукурудзи
Савгіра, Ю. О.
;
Пілюгіна, І. С.
2019-05-15
Вивчення якісного складу хладонового екстракту лаврового листа методом газової хроматографії
Євлаш, В. В.
;
Потапов, В. О.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Білий, Д. В.
;
Власенко, Г. С.
2021
Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Аксьонова, О. Ф.
2013
Визначення оптимальних умов екстракції барвних речовин із кріопорошку суданської троянди
Артамонова, М. В.,
;
Пілюгіна, І. С.
;
Іванова, Н. C.
2011
Визначення фізико-хімічних показників якості продовольчих товарів
Аксьонова, О. Ф.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Мофа, К. В.
2015
Використання дрібнодисперсних рослинних добавок у виробництві маршмелоу
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Яновська, І. С.
;
Аббасова, Е. Б.
2012
Використання мультимедійних технологій у навчальному процесі
Сибірякова, І. Г.
;
Пілюгіна, І. С.
2012
Використання програмних засобів навчального призначення для покращення хімічної підготовки майбутніх спеціалістів товарознавчого профілю
Пілюгіна, І. С.
;
Мурликіна, Н. В.
2012
Використання програмного пакета Macromedia Author Ware 7.0 для розробки комп’ютерних засобів навчання з дисципліни "Харчова хімія"
Пілюгіна, І. С.
;
Кузнецова, Т. О.
2009
Використання програмного пакета Macromedia AuthorWare для розробки комп’ютерних засобів навчання з фізичної хімії
Савгіра, Ю. О.
;
Кузнецова, Т. О.
;
Пілюгіна, І. С.
2011
Використання хімічних методів кількісного аналізу для оцінки якості товарів
Пілюгіна, І. С.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Колос, Д. С.
2016
Досвід використання адаптованого авторського відеофільму під час вивчення теми «Розчини» зі студентами-іноземцями
Аксьонова, О. Ф.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Борисова, А. О.
2011-10-20
Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин»
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Уклеїна, О. Г.
2011-05-19
Дослідження впливу риб’ячого жиру на міцелярну структуру розчину желатини
Савгіра, Ю. О.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Кузнецова, Т. О.
2019-05-15
Дослідження показників якості мармеладу желейно-фруктового з кріодобавками з винограду під час зберігання
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
2011
Дослідження солюбілізації риб’ячого жиру розчинами желатини
Савгіра, Ю. О.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Коров’яковська, А. В.
;
Партола, Г. О.
2016
Дослідження стійкості забарвлення екстрактів кріас-порошку з суданської троянди за різних умов зберігання
Артамонова, М. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Яновська, І. С.
2021
Доцільність застосування портфоліо в організації індивідуальної освітньої діяльності здобувачів освіти
Пілюгіна, І. С.
;
Добровольська, О. В.