Browsing by Author Постольнік, Д. В.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Адгезійні властивості сухих конфітюрів | Черевко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М. |
2011 | Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.; Бражник, К. А.; Гришина, Т. О.; Мошнін, Є. С. |
2010 | Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсуву | Черевко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М. |
2009 | Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництва | Черевко, О. І.; Маяк, В. І.; Постольнік, Д. В. |
2010 | Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В. |
2011 | Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В. |
2011 | ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировини | Кіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Костенко, С. М.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М. |