Browsing by Author Постольнік, Д. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Адгезійні властивості сухих конфітюрівЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2011Дослідження дисперсності структури як фактора стабільності паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.; Бражник, К. А.; Гришина, Т. О.; Мошнін, Є. С.
2010Дослідження залежності напруги зсуву сухого конфітюру від швидкості зсувуЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Смілик, М. М.; Постольнік, Д. В.; Сардоров, А. М.
2009Дослідження якості концентрованих продуктів із плодово-ягідної та овочевої сировини та розробка технологічних ліній їх виробництваЧеревко, О. І.; Маяк, В. І.; Постольнік, Д. В.
2010Екстрагування барвних речовин з дикорослої сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.
2011Обґрунтування стабільності структури багато-компонентних паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.; Постольнік, Д. В.
2011ІЧ-сушіння дикорослої плодово-ягідної сировиниКіптела, Л. В.; Плевако, В. П.; Костенко, С. М.; Постольнік, Д. В.; Загорулько, А. М.