Browsing by Author Полупан, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Актуальність використання кальцієбілкових комплексів у технології м'ясних посічених виробівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2011Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2019-05-15Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоївПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.
2016Дистанційні онлайн-консультації з використанням skype-технологій при викладанні дисципліни «Митна логістика»Головко, М. П.; Полупан, В. В.
2012Дослідження вологозв’язуючих властивостей м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату білково-мінеральногоГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2012Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршівГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2024Дослідження смакових переваг споживачів щодо збагачених снєків і сухих сніданківАкмен, В. О.; Сорокіна, С. В.; Колесник, В. В.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2009Дослідження якості нового кисломолочного продукту функціонального призначенняСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.; Полупан, В. В.
2019Дослідження якості та термінів зберігання добавки білково-мінеральноїПолупан, В. В.; Колесник, В. В.; Головко, М. П.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2023Кадрове забезпечення як запорука розвитку індустрії гостинності в УкраїніЛенська, І. П.; Пенкін, А. К.; Полупан, В. В.
2014-05-22М'ясні посічені вироби, збалансовані за хімічним складомГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2021Міжнародне співробітництво як складова сучасної інформаційно-освітньої моделі вищої освітиГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Полупан, В. В.
2013М’ясні посічені вироби із використанням напівфабрикату білково-мінеральногоГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Овсяннікова, Л. Г.; Полупан, В. В.
2011-10-20Наукове обгрунтування сорбції колагеном свинячої шкіри іонів кальцію та магніюГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2012-04-25Наукове обґрунтування технології м'ясних посічених виробів із використанням білково-мінерального напівфабрикатуПолупан, В. В.
2021Обґрунтування раціональності та необхідності використання ароматизатора для паперуКолесник, В. В.; Полупан, В. В.; Пенкіна, Н. М.
2019Особливості поєднання аудиторної роботи студентів із практичною підготовкоюв митних органах для успішного працевлаштуванняГоловко, М. П.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.
2019-05-15Особливості формування споживчих переваг рідкого мила-скрабуГоловко, М. П.; Полупан, В. В.; Колесник, В. В.
2020. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральноїГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.