Browsing by Author Пак, А. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 50  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировиниПостнов, Г. М.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.
2024Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового портретуПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Онищенко, В. М.; Пак, А. В.
2011Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, М. П.; Пак, А. О.; Чуйко, М. М.
2012Визначення акустичної потужності ультразвукового випромінювачаЧеканов, М. А.; Пак, А. О.
2011-05-19Визначення умов зберігання швидковідновлювальних каш, отриманих сушінням змішаним теплопідведеннямПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2021Використання конструкційно-технологічних прийомів для збільшення механічної міцності склеєних кишкових плівокОнищенко, В. М.; Пак, А. О.; Інжиянц, С. Т.
2011-05-19Використання методу ЕПР-спінових міток під час дослідження стану вологи в харчовій сировиніПогожих, М. І.; Пак, А. О.
2015Використання числових методів для дослідження математичних моделей сушінняПогожих, М. І.; Синєкоп, М. С.; Пак, А. О.
2019Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообмінуПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.
2010Вплив еламіну на поверхневий натяг водних розчинівДюкарева, Г. І.; Пак, А. О.; Білецька, Я. О.
2023Візуалізація розв’язку задачі про розподіл температури у внутрішньому об’ємі термостата паралелепіпедної формиПак, А. В.; Мандражи, О. А.; Пак, А. О.
2015Дослідження впливу теплопровідності вологої сировини на характер перебігу ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2015Дослідження впливу теплопровідності та температури випаровування рідкої фази на кінетику температури сировини під час ЗТП-сушінняПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.
2023Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробниківПак, А. В.; Григор’єв, А. В.; Пак, А. О.
2021Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпортуМарченко, В. О.; Пак, А. О.; Сичова, т. О.
2013Дослідження пористості швидковідновлюваних каш, отриманих різними способамиПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2023Дослідження процесу кондуктивного сушіння плівки багатофункціонального призначення із кишкової сировиниОнищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Пак, А. О.; Онищенко, А. В.
2016Дослідження системної води клейковини пшениці ЕПР-методомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2013Дослідження системної води модельних тіл із крохмалю тензометричним методомПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В.
2020Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методомПогожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.