Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47222
Title: Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників
Authors: Пак, А. В.
Григор’єв, А. В.
Пак, А. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Пак А. В., Григор’єв А. В., Пак А. О. Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 395-398
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47222
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-395-398.pdf587.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.