Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47222
Title: | Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників |
Authors: | Пак, А. В. Григор’єв, А. В. Пак, А. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Пак А. В., Григор’єв А. В., Пак А. О. Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 395-398 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47222 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_Tekh_prohres_APK_23-395-398.pdf | 587.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.