Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29402
Title: Дослідження пористості швидковідновлюваних каш, отриманих різними способами
Authors: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Жеребкін, М. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Пак А. О., Жеребкін М. В. Дослідження пористості швидковідновлюваних каш, отриманих різними способами. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 57-58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29402
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-57-58.pdf235.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.