Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403
Title: Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту
Authors: Марченко, В. О.
Пак, А. О.
Сичова, т. О.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Марченко В. О., Пак А. О., Сичова Т. О. Дослідження пористості та відновлюваності вівсяних каш швидкого приготування, ввезених в україну в режимі імпорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 213-216 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2403
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-213-216.pdf433.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.