Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Аналіз процесу індукованого тепломасообміну методом фазового портрету | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Онищенко, В. М.; Пак, А. В. |
2023 | Візуалізація розв’язку задачі про розподіл температури у внутрішньому об’ємі термостата паралелепіпедної форми | Пак, А. В.; Мандражи, О. А.; Пак, А. О. |
2019 | Дослідження вмісту води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Нечай, Є. С.; Пак, А. В. |
2015 | Дослідження впливу теплопровідності та температури випаровування рідкої фази на кінетику температури сировини під час ЗТП-сушіння | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О. |
2023 | Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників | Пак, А. В.; Григор’єв, А. В.; Пак, А. О. |
2024 | Дослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методом | Пак, А. О.; Пак, А. В.; Пілюгін, Д. Ю. |
2013 | Дослідження системної води модельних тіл із крохмалю тензометричним методом | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В. |
2021 | Дослідження системної води та мікробілологічних показників плавлених сирів, ввезених в Україну в режимі імпорту | Ісакова, А. О.; Пак, А. В.; Погожих, М. І. |
2020 | Дослідження системної води ягідних джемів низькотемпературним калориметричним методом | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А. |
2018 | Робота потоку повітря, що рухається відносно обтюратора термостата, як енергія активації ефекту ІнТМО | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О. |
2023 | Розв'язок задачі про розподіл температури у внутрішньому об'ємі термостата циліндричної форми | Пак, А. О.; Мандражи, О. А.; Пак, А. В. |
2019-05-15 | Спектрофотометричні дослідження концентрату соку чорниці, отриманого випарюванням з ІнТМО | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О. |
2011 | Технологія та обладнання для виробництва швидковідновлюваних каш із використанням принципів ЗТП-сушіння | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В.; Жеребкін, М. В. |
2019 | Технічне рішення апарата із застосуванням ефекту ІнТМО для сушіння вологої харчової сировини | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Саєнко, С. Ю.; Пак, А. В. |
2019 | Упровадження низькотемпературного калориметричного методу в дисципліну «Технологія сушіння харчової сировини» | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В. |
2020 | Упровадження феноменологічної гіпотези ефекту індукованого тепломасообміну в дисципліну «Фізика» | Погожих, М. І.; Пак, А. О.; Пак, А. В. |
2013 | Установка для дослідження впливу руху сушильного агента на кінетику температури під час ЗТП-сушіння | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О. |
2014-05-22 | Установка для зневоднення рослинної сировини з використанням принципів сушіння змішаним теплопідведенням | Погожих, М. І.; Пак, А. В.; Пак, А. О. |
2024-04 | Індустрія 4.0 та її вплив на АПК | Пак, А. В.; Літвінчик, С. В. |