Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2401
Title: Дослідження системної води та мікробілологічних показників плавлених сирів, ввезених в Україну в режимі імпорту
Authors: Ісакова, А. О.
Пак, А. В.
Погожих, М. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Ісакова А. О., Пак А. В., Погожих М. І. Дослідження системної води та мікробілологічних показників плавлених сирів, ввезених в Україну в режимі імпорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 209-211 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2401
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2021-209-211.pdf365.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.