Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2401
Title: | Дослідження системної води та мікробілологічних показників плавлених сирів, ввезених в Україну в режимі імпорту |
Authors: | Ісакова, А. О. Пак, А. В. Погожих, М. І. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Ісакова А. О., Пак А. В., Погожих М. І. Дослідження системної води та мікробілологічних показників плавлених сирів, ввезених в Україну в режимі імпорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2021. 209-211 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2401 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2021-209-211.pdf | 365.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.