Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62328
Title: | Дослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методом |
Authors: | Пак, А. О. Пак, А. В. Пілюгін, Д. Ю. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Пак А. О., Пак А. В., Пілюгін Д. Ю. Дослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методом. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 437-440. |
Abstract: | Низькотемпературним калориметричним методом досліджено системну воду желейної продукції від різних виробників, інформація про яку надає можливість спрогнозувати необоротні зміни у продукції під час її зберігання, а, також, є вихідною для аналізу виробником рецептури за умови необхідності її раціоналізації. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62328 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_437-440.pdf | 686.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.