Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62328
Title: Дослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методом
Authors: Пак, А. О.
Пак, А. В.
Пілюгін, Д. Ю.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Пак А. О., Пак А. В., Пілюгін Д. Ю. Дослідження системної води желейної продукції від різних виробників низькотемпературним калориметричним методом. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 437-440.
Abstract: Низькотемпературним калориметричним методом досліджено системну воду желейної продукції від різних виробників, інформація про яку надає можливість спрогнозувати необоротні зміни у продукції під час її зберігання, а, також, є вихідною для аналізу виробником рецептури за умови необхідності її раціоналізації.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62328
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_437-440.pdf686.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.