Browsing by Author Онищенко, В. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Автоматизація технологічних і кваліметричних розрахунків у освітньому процесіЯнчева, М. О.; Онищенко, В. М.
2021-04-08Актуальність формування захисних властивостей оболонок смажених ковбасОнищенко, В. М.; Кисленко, Д. О.
2019-05-15Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку УкраїниЩербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Онищенко, В. М.
2009Аналіз механічних характеристик натуральних ковбасних оболонок та методів їх визначенняОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С.
2019Використання в освітньому процесі кафедри технології м’яса інформаційних програмних і технічних засобівЯнчева, М. О.; Онищенко, В. М.
2021Використання конструкційно-технологічних прийомів для збільшення механічної міцності склеєних кишкових плівокОнищенко, В. М.; Пак, А. О.; Інжиянц, С. Т.
2021-04-08Використання склеєних кишкових оболонок у технології смажених ковбасОнищенко, В. М.; Шевцова, В. М.
2013Використання сучасних підходів та методик щодо викладання дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти із генетично модифікованої сировини»Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.; Онищенко, В. М.
2011Вологопроникність оболонок як характеристика здатності збереження вологовмісту ковбасних виробівОнищенко, В. М.; Анікєєва, І. М.
2012Вплив мотивації на адаптивні здібності першокурсників у процесі професійно-особистого розвиткуОльховська, В. С.; Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.
2016Вплив стабілізаційних розчинів на втрати маси м’яса птиці під час розморожуванняОнищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.; Большакова, В. А.
2020Вплив теплової коагуляції на структурно-механічні властивості склеєних кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Інжиянц, С. Т.
2014-05-22Дослідження активної кислотності риби ін’єкційного засолу під час копченняХацкевич, Ю. М.; Дьяков, О. Г.; Онищенко, В. М.
2011-05-19Дослідження вологопроникності натуральних ковбасних оболонокОнищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Островерх, І.С.
2012Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонокОнищенко, В. М.; Шубіна, Л. Ю.; Островерх, І. С.
2019-05-15Дослідження міцності склеювання та подовження кишкових оболонокОнищенко, В. М.; Інжиянц, С. Т.
2023Дослідження процесу кондуктивного сушіння плівки багатофункціонального призначення із кишкової сировиниОнищенко, В. М.; Янчева, М. О.; Пак, А. О.; Онищенко, А. В.
2022Дослідження технології смажених ковбас у склеєних кишкових оболонках, армованих тепловою коагуляцією і дубленнямОнищенко, В. М.; Фабричний, Денис Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2016Дослідження функціонально-технологічних властивостей добавок полісахаридної природиБольшакова, В. А.; Онищенко, В. М.; Скуріхіна, Л. А.
2019Діяльні технології, що використовуються в навчанні студентів з дисципліни «Експертиза послуг»Віннікова, В. О.; Онищенко, В. М.