Browsing by Author Никифоров, Р. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 8 of 8
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Аналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначенняКрикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П.
2019Використання баз знань у формуванні світогляду інженера харчової промисловостіКрикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П.
2017Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печерицьНикифоров, Р. П.; Чехова, Н. С.
2020Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиціБєляєв, В. О.; Гринченко, Н. Г.; Никифоров, Р. П.
2016Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировиниНикифоров, Р. П.; Попова, С. Ю.; Заболотня, К. А.; Харчевникова, Д. С.
2019Роль функциональных пищевых продуктов в стимуляции физической работоспособностиСимакова, О. А.; Никифоров, Р. П.; Коренец, Ю. Н.; Назаренко, И. А.
2020Технологічні передумови виробництва гарячих соусів для других стравЯнушкевич, О. М.; Никифоров, Р. П.; Гринченко, О. О.; Гринченко, Н. Г.
2016Фізико-хімічне обґрунтування антиоксидантних властивостей рослинСімакова, О. О.; Никифоров, Р. П.; Боднарук, О. А.