Browsing by Author Никифоров, Р. П.
Showing results 1 to 8 of 8
Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Аналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначення | Крикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П. |
2019 | Використання баз знань у формуванні світогляду інженера харчової промисловості | Крикливець, Д. О.; Никифоров, Р. П. |
2017 | Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печериць | Никифоров, Р. П.; Чехова, Н. С. |
2020 | Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиці | Бєляєв, В. О.; Гринченко, Н. Г.; Никифоров, Р. П. |
2016 | Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини | Никифоров, Р. П.; Попова, С. Ю.; Заболотня, К. А.; Харчевникова, Д. С. |
2019 | Роль функциональных пищевых продуктов в стимуляции физической работоспособности | Симакова, О. А.; Никифоров, Р. П.; Коренец, Ю. Н.; Назаренко, И. А. |
2020 | Технологічні передумови виробництва гарячих соусів для других страв | Янушкевич, О. М.; Никифоров, Р. П.; Гринченко, О. О.; Гринченко, Н. Г. |
2016 | Фізико-хімічне обґрунтування антиоксидантних властивостей рослин | Сімакова, О. О.; Никифоров, Р. П.; Боднарук, О. А. |