Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61753
Title: Систематизація показників якості процесу теплової обробки харчової сировини з використанням ІЧ-випромінювання
Authors: Коренець, Ю. М.
Никифоров, Р. П.
Сімакова, О. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Коренець Ю. М., Никифоров Р. П., Сімакова О. О. Систематизація показників якості процесу теплової обробки харчової сировини з використанням ІЧ-випромінювання. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 163-164.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61753
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (16364.pdf109.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.