Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36805
Title: | Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини |
Authors: | Никифоров, Р. П. Попова, С. Ю. Заболотня, К. А. Харчевникова, Д. С. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Никифоров Р. П., Попова С. Ю., Заболотня К. А., Харчевникова Д. С. Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 65-67. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36805 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_65-67.pdf | 133.84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.