Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36805
Title: Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини
Authors: Никифоров, Р. П.
Попова, С. Ю.
Заболотня, К. А.
Харчевникова, Д. С.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Никифоров Р. П., Попова С. Ю., Заболотня К. А., Харчевникова Д. С. Перспективи розробки нових харчових продуктів на основі білково-вуглеводної молочної та рослинної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 65-67.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36805
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_65-67.pdf133.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.