Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26246
Title: | Аналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначення |
Authors: | Крикливець, Д. О. Никифоров, Р. П. |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Крикливець Д. О., Никифоров Р. П. Аналіз і перспективи розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі функціонального призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 80-річчю з дня народж. ректора університету (1988–1991 рр.), доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ Бєляєва Михайла Івановича, м. Харків,19 листоп. 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. Ч. 1. С. 91-92. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26246 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
19.11.2018 Розвиток харчов.-91-92.pdf | 159.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.