Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38251
Title: Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печериць
Authors: Никифоров, Р. П.
Чехова, Н. С.
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Никифоров Р. П., Чехова Н. С. Наукове обґрунтування вибору гідроколоїду в технології функціонального напівфабрикату на основі печериць. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 137-139.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38251
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2017_137-139.pdf187.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.