Browsing by Author Неклеса, О. П.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Дослідження фізичних процесів стабілізації двошарового формуючого середовищаНеклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.
2015Обґрунтування технології виробництва капсульованих начинок для борошняних кулінарних виробівПивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Стародуб, Ж. Ж.; Міронов, О. Ю.
2015Обґрунтування технології виробництва капсульованих рослинних жирів для борошняних кулінарних виробівПивоваров, Є. П.; Неклеса, О. П.; Городнича, А. В.; Коротаєва, Є. О.
2017Перспективи використання їстівного пакування харчової продукції для обслуговування закладів ресторанного господарств а різних типівНеклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.; Вовк, В. С.; Костигов, К. В. .
2016Підготовка майбутніх викладачів вищих навчальних закладів до інноваційної педагогічної діяльностіПивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.; Коротаєва, Є. О.
2011-05-19Структуровані термостабільні тверді емульсії на основі іонотропних полісахаридівНечепуренко, К. Б.; Пивоваров, Є. П.; Неклеса, О. П.
2014-05-22Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукціїМіронов, О. Ю.; Неклеса, О. П.; Мороз, О. В.
2014-05-22Технологічні аспекти процесу коаксіального капсулювання у двошарове приймальне середовищеКоротаєва, Є. О.; Неклеса, О. П.; Шевцов, А. В.
2012Технологічні аспекти розробки реструктурованих напівфабрикатів на основі грибної сировиниНеклеса, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Гринченко, О. О.
2010Технологічні аспекти створення продукції з емульсійною структурою на основі стабілізаційних систем з використанням іонотропних полісахаридівПивоваров, П. П.; Коваленко, А. А.; Михайлов, В. М.; Неклеса, О. П.
2013Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоківКоротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.
2016Інноваційні методи навчання у вищій освітіНеклеса, О. П.; Степанькова, Г. В.; Кучерук, З. І.