Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Мурликіна, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 36
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80
Мурликіна, Н. В.
;
Добровольська, О. В.
2014-05-22
Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировини
Янчева, М. О.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Бударіна, А. І.
2021
Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Аксьонова, О. Ф.
2019-05-15
Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01
Мурликіна, Н. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Упатова, О. І.
2013
Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи
Мурликіна, Н. В.
;
Янчева, М. О.
2011
Визначення фізико-хімічних показників розчинної кави
Упатова, О. І.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Некрасова, А. Ю.
;
Медвєдєва, Є. В.
2021-04-08
Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіях
Аксьонова, О. Ф.
;
Євлаш, В. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Тимошенко, О. І.
2012
Використання програмних засобів навчального призначення для покращення хімічної підготовки майбутніх спеціалістів товарознавчого профілю
Пілюгіна, І. С.
;
Мурликіна, Н. В.
2016
Вплив вищих жирних кислот на поверхнево-активні властивості розчинів аміноспиртів
Самойленко, С. О.
;
Мурликіна, Н. В.
2012
Вплив фракційного складу емульгаторів на стабільність м’ясних продуктів емульсійної структури
Мурликіна, Н. В.
2011-10-20
Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин»
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Уклеїна, О. Г.
2011-10-20
Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природи
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
2011
Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової олії
Мурликіна, Н. В.
2018
Загальна хімія
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
2013
Запровадження віртуальних лабораторних робіт із хімічних дисциплін
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
;
Уклеіна, О. Г.
2013
Застосування ІЧ-спектроскопії для кількісного визначеннямоно- та діацилгліцеринів жирних кислот
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)
Самохвалова, О. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Болховітіна, О. І.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
;
Лабазов, М. І.
;
Недвіга, С. В.
;
Бондар, М. С.
;
Анпілогова, Л. П.
;
Дорош, К. О.
2020
Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послуг
Євлаш, В. В.
;
Коралевські, Я.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Добровольська, О. В.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
2016
Комп’ютерний контроль знань студентів-іноземців із хімічних дисциплін
Пілюгіна, І. С.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Борисова, А. О.
2022
Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовин
Євлаш, В. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Губський, С. М.
;
Упатова, О. І.