Browsing by Author Мурликіна, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Cолюбілізація соняшникової олії водяними розчинами Твін-80Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.
2014-05-22Вивчення впливу емульгаторів на емульгуючі властивості замороженої м’ясної сировиниЯнчева, М. О.; Мурликіна, Н. В.; Бударіна, А. І.
2021Визначення мінерального та вітамінного складу дієтичної добавки на основі полісолодового екстракту «Полісол»Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Аксьонова, О. Ф.
2019-05-15Визначення раціональних умов одержання низькоконцентрованого розчину натрію гіпохлориту за допомогою установки САН-АКВА-01Мурликіна, Н. В.; Аксьонова, О. Ф.; Упатова, О. І.
2013Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природиМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.
2011Визначення фізико-хімічних показників розчинної кавиУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Некрасова, А. Ю.; Медвєдєва, Є. В.
2021-04-08Використання Salicornia як нетрадиційної рослинної сировини в харчових технологіяхАксьонова, О. Ф.; Євлаш, В. В.; Мурликіна, Н. В.; Тимошенко, О. І.
2012Використання програмних засобів навчального призначення для покращення хімічної підготовки майбутніх спеціалістів товарознавчого профілюПілюгіна, І. С.; Мурликіна, Н. В.
2016Вплив вищих жирних кислот на поверхнево-активні властивості розчинів аміноспиртівСамойленко, С. О.; Мурликіна, Н. В.
2012Вплив фракційного складу емульгаторів на стабільність м’ясних продуктів емульсійної структуриМурликіна, Н. В.
2011-10-20Дослідження барбітуратів і бензодіазепінів під час вивчення дисципліни «Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин»Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Уклеїна, О. Г.
2011-10-20Дослідження окисної стабільності емульгаторів ацилгліцеринової природиМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2011Дослідження показників якості та безпечності м’ясного посіченого напівфабрикату з харчовою добавкою на основі соняшникової оліїМурликіна, Н. В.
2018Загальна хіміяАксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.
2013Запровадження віртуальних лабораторних робіт із хімічних дисциплінМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Уклеіна, О. Г.
2013Застосування ІЧ-спектроскопії для кількісного визначеннямоно- та діацилгліцеринів жирних кислотМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2020Комбінація ІКТ для дистанційної підтримки освітнього процесу як ефективний елемент системи надання якісних освітніх послугЄвлаш, В. В.; Коралевські, Я.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Добровольська, О. В.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.
2016Комп’ютерний контроль знань студентів-іноземців із хімічних дисциплінПілюгіна, І. С.; Мурликіна, Н. В.; Борисова, А. О.
2022Наукові та практичні аспекти технологій дієтичних продуктів для людей з порушеним обміном речовинЄвлаш, В. В.; Аксьонова, О. Ф.; Мурликіна, Н. В.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Губський, С. М.; Упатова, О. І.