Browsing by Author Маяк, Ольга Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 26  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Будова і принцип дії машин для очищення зерна від домішок: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технологіїГурський, Петро Васильович; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2019-04-25Вакуумна вібраційна сушарка безперервної діїСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Шершньов, Геннадій Геннадійович; Костенко, Станіслав Миколайович
2015Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировиниЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович
2015-11-10Вібраційна вакуумна сушаркаСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович
2018-10-25Вібраційна вакуумна сушарка безперервної діїСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Шершньов, Геннадій Геннадійович
2024Дослідження основних властивостей сипких матеріалів: метод. вказівки, спец. 181 Харчові технологіїГурський, Петро Васильович; Іващенко, Сергій Григорович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2016Дослідження процесу сушіння плодоовочевих вичавків у вібраційній вакуумній сушарціМихайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Шершньов, Геннадій Геннадійович
2017Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва роздільних концентратів із рослинної сировиниМаяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Шершньов, Геннадій Геннадійович
2019Експериментальне та імітаційне дослідження теплообміну під час уварювання овочевого сокуЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Костенко, Станіслав Миколайович; Сардаров, Азіз Мурадович
2023Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи: вказівки для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавр зі спец. 133 «Галузеве машинобудування» та 131 «Прикладна механіка»Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2023Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи: вказівки для здобувачів вищої освіти ступеня магістр зі спец. 133 «Галузеве машинобудування»Гурський, Петро Васильович; Богомолов, Олексій Васильович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2014Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниМаяк, Віталій Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Сардаров, Азіз Мурадович
2018-12-26Пристрій для перемішування та нагрівання в'язких харчових продуктівСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Костенко, Станіслав Миколайович
2016-03-25Пристрій для перемішування та нагрівання в'язких харчових продуктівСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Костенко, Станіслав Миколайович
2011-04-11Пристрій комбінованого смаження січених кулінарних виробівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Дьяков, Олександр Георгійович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2024Процеси і апарати харчових виробництв. Ч. 2. Теплообмінні процеси: конспект лекційМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Маяк, Ольга Анатоліївна
2017Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництвПотапов, Володимир Олексійович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Костенко, Станіслав Миколайович; Сардаров, Азіз Мурадович
2019-01-10Спосіб виробництва порошкоподібного розчинного цикоріюМаяк, Ольга Анатоліївна; Гордієнко, Ірина Олександрівна
2017-01-25Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировиниСардаров, Азіз Мурадович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович
2020-01-27Спосіб запікання гарбуза з яйцемМихайлов, Богдан Валерійович; Шевченко, Андрій Олександрович; Маяк, Ольга Анатоліївна