Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27526
Title: Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Костенко, Станіслав Миколайович
Сардаров, Азіз Мурадович
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В. О., Маяк О. А., Костенко С. М., Сардаров А. М. Системно-динамічне моделювання процесів харчових виробництв. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 89-90.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27526
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_89-90.pdf255.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.