Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15933
Title: Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини
Authors: Сардаров, Азіз Мурадович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Віталій Іванович
Issue Date: 25-Jan-2017
Citation: Спосіб виробництва роздільного концентрату з плодоовочевої сировини. Патент України на корисну модель № 113473, МПК (2016.01) A23B 7/005 (2006.01) A23L 2/00. А. М. Сардаров, О. А. Маяк, В. М. Михайлов, В. І. Маяк. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2016 08400. Заявл. 29.07.2016. Опубл. 25.01.2017, Бюл.№ 2. 4 с.
Series/Report no.: 11;113473
Abstract: Спосіб одержання концентрованого продукту включає купажування плодоовочевої сировини з цукром-піском, лимонною кислотою, барвниками й ароматизаторами при перемішуванні купажу під вакуумом. Сировину розділяють на сік та вичавки. Сік фільтрують та концентрують. Вичавки подрібнюють після відділення соку та сушать у вібровакуумній сушарці. Купажують концентрований сік з підсушеними вичавками.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15933
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
113473.pdf147.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.