Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13342
Title: | Спосіб запікання гарбуза з яйцем |
Authors: | Михайлов, Богдан Валерійович Шевченко, Андрій Олександрович Маяк, Ольга Анатоліївна |
Issue Date: | 27-Jan-2020 |
Citation: | Спосіб запікання гарбуза з яйцем. Патент України на корисну модель № 139886, МПК A23L 5/30 (2016.01) A23L 5/10 (2016.01). Б. В. Михайлов, А. О. Шевченко, О. А. Маяк; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2019 07459; заявл. 04.07.2019; опубл. 27.01.2020, Бюл.№ 2. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;139886 |
Abstract: | Спосіб запікання гарбуза з яйцем включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. Здійснюється збалансований вплив теплових потоків від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 29 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13342 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
139886.pdf | 152.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.