Browsing by Author Машкін, М. І.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 13 of 13
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Активація закваски електромагнітним полем при виробництві кисломолочного продукту – ряженкиМашкін, М. І.; Бредихін, В. В.; Денисенко, С. А.; Могутова, В. Ф.; Богомолова, В. П.
2016Аналіз причин зниження якості сирівМашкін, М. І.
2019Аналіз способів виробництва м'яких сирів з відновленого молокаМашкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2010Використання відходів переробних підприємств в альтернативній енергетиціРадчук, О. В.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2017Використання технології електророзпилювання рідини "Електроспрей" з метою активізації сичужного ферменту для виробництва сирівЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.; Богомолова, В. П.
2014Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирівМашкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Воліна, О. А.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А.
2019Дослідження показників якості молока питногоМашкін, М. І.; Бехало, В. В.
2019Дослідження температури пастеризації молока на вихід сиру кисломолочногоМашкін, М. І.; Ващенко, Г. В.
2016Дослідження технологічних схем при підготовці молока для виробництва сируМогутова, В. Ф.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2013Модифікація технології питного пастеризованого молока з довготривалим терміном зберіганняМашкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Богомолов, О. В.; Токолов, Ю. І.; Денисенко, С. А.
2019Порівняльний аналіз здатності молока до сижучного згортанняМашкін, М. І.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.
2016Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротинуЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.
2017Сиропридатність молока та якість сиру в залежності від генотипу корівЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.; Токолов, Ю. І.