Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23351
Title: Дослідження температури пастеризації молока на вихід сиру кисломолочного
Authors: Машкін, М. І.
Ващенко, Г. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Машкін М. І., Ващенко Г. В. Дослідження температури пастеризації молока на вихід сиру кисломолочного: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 52-53.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23351
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_29.pdf379.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.