Browsing by Author Мардар, М. Р.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениціМардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р.
2010Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочівМардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р.
2017Експертиза товарівДубініна, А. А.; Дудла, І. О.; Мардар, М. Р.; Сорокіна, С. В.; Летута, Т. М.
2011-10-20Екструдовані сніданки на основі зернових крупВалевська, Л. О.; Мардар, М. Р.
2011Зернові хлібці – продукти здорового харчуванняМардар, М. Р.; Буняк, О. В.
2009Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавкамиМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2010Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавокМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2020Маркетингові інновації в розвитку туристичної індустрії УкраїниЗначек, Р. Р.; Мардар, М. Р.
2013Напрями покращення споживних властивостей каш швидкого приготуванняМардар, М. Р.; Байбак, Ю. П.
2011-10-20Расширение ассортимента зерновых продуктов на основе взорванных зерен злаковых культурМардар, М. Р.; Буняк, Е. В.
2012Розробка збагачених харчових продуктів із покращеними споживними властивостямиЄгоров, Б. В.; Мардар, М. Р.
2010Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчуванняМардар, М. Р.
2011Роль зернових продуктів у харчуванні людиниМардар, М. Р.; Валевська, Л. О.
2020Стратегічний розвиток локальних продуктів Одеського регіонуМардар, М. Р.; Устенко, І. А.
2011Харчування українців та шляхи його покращенняМардар, М. Р.; Суханова, Ю. П.