Browsing by Author Мардар, М. Р.
Showing results 1 to 18 of 18
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Oрганолептичний аналіз нових сортів хліба на основі диспергованого зерна пшениці | Мардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р. |
2010 | Білкові речовини нових видів хліба з цілого зерна пшениці з включенням коренеплідних овочів | Мардар, М. Р.; Кордзая, Н. Р. |
2017 | Експертиза товарів | Дубініна, А. А.; Дудла, І. О.; Мардар, М. Р.; Сорокіна, С. В.; Летута, Т. М. |
2011-10-20 | Екструдовані сніданки на основі зернових круп | Валевська, Л. О.; Мардар, М. Р. |
2011 | Зернові хлібці – продукти здорового харчування | Мардар, М. Р.; Буняк, О. В. |
2009 | Зміна білкових речовин екструдованих зернових продуктів у разі збагачення їх білковими добавками | Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О. |
2010 | Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок | Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О. |
2020 | Маркетингові інновації в розвитку туристичної індустрії України | Значек, Р. Р.; Мардар, М. Р. |
2019 | Напрями вдосконалення виробництва нових зернових хлібців | Значек, Р. Р.; Мардар, М. Р. |
2015 | Напрями покращення споживних властивостей зернових хлібців | Значек, Р. Р.; Мардар, М. Р. |
2013 | Напрями покращення споживних властивостей каш швидкого приготування | Мардар, М. Р.; Байбак, Ю. П. |
2011-10-20 | Расширение ассортимента зерновых продуктов на основе взорванных зерен злаковых культур | Мардар, М. Р.; Буняк, Е. В. |
2012 | Розробка збагачених харчових продуктів із покращеними споживними властивостями | Єгоров, Б. В.; Мардар, М. Р. |
2010 | Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування | Мардар, М. Р. |
2011 | Роль зернових продуктів у харчуванні людини | Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О. |
2020 | Стратегічний розвиток локальних продуктів Одеського регіону | Мардар, М. Р.; Устенко, І. А. |
2019 | Формування студентом компетентностей за допомогою освітнього інтернет-середовища | Мардар, М. Р.; Устенко, І. А.; Масанський, С. Л. |
2011 | Харчування українців та шляхи його покращення | Мардар, М. Р.; Суханова, Ю. П. |