Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/48210
Title: | Розробка збагачених харчових продуктів із покращеними споживними властивостями |
Authors: | Єгоров, Б. В. Мардар, М. Р. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Єгоров Б. В., Мардар М. Р. Розробка збагачених харчових продуктів із покращеними споживними властивостями. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 45-річчю ХДУХТ, 18 жовтня 2012 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 124-125. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48210 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Prohresyvna_tekhnika_ta_tekhnolohiyi_2012_1_124-125.pdf | 186.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.