Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62119
Title: Напрями покращення споживних властивостей зернових хлібців
Authors: Значек, Р. Р.
Мардар, М. Р.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Значек Р. Р., Мардар М. Р. Напрями покращення споживних властивостей зернових хлібців. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 269-270.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62119
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-269-270.pdf108.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.