Browsing by Author Любич, В. В.
Showing results 1 to 15 of 15
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Біохімічна складова зерна кіноа залежно від сорту | Любич, В. В.; Войтовська, В. І.; Третьякова, С. О. |
2020 | Вихід цілої крупи із зерна пшениці м'якої різних типів твердості | Любич, В. В. |
2019 | Вихід цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від тривалості лущення і водотеплового оброблення | Любич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А. |
2019 | Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошна | Любич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф. |
2020 | Вплив тривалості лущення на одержання цілої крупи із зерна пшениці полби | Любич, В. В.; Лещенко, І. А. |
2022 | Застосування борошна гарбузового в технології макаронів | Любич, В. В. |
2019 | Круп'яні властивості зерна пшениці м'якої озимої залежно від сорту | Любич, В. В. |
2021 | Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сорту | Любич, В. В. |
2022 | Продуктивність сої залежно від удобрення на чорноземі опідзоленому | Господаренко, Г. М.; Любич, В. В.; Яровий, Я. О. |
2012 | Роль селекції в екологічно орієнтованих технологіях захисту пшениці озимої від шкідливих організмів | Жекова, І. О.; Сухомуд, О. Г.; Любич, В. В.; Парій, Ф. М. |
2019-05-15 | Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю | Любич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А. |
2019 | Формирование аминокислотного состава орехов фундука | Балабак, А. А.; Любич, В. В. |
2022 | Формування площі листкової поверхні різних сортів пшениці твердої озимої | Любич, В. В. |
2021 | Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту | Любич, В. В.; Лещенко, І. А. |
2018 | Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти | Господаренко, Г. М.; Любич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф. |