Browsing by Author Любич, В. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Біохімічна складова зерна кіноа залежно від сортуЛюбич, В. В.; Войтовська, В. І.; Третьякова, С. О.
2020Вихід цілої крупи із зерна пшениці м'якої різних типів твердостіЛюбич, В. В.
2019Вихід цілої крупи із зерна пшениці полби залежно від тривалості лущення і водотеплового обробленняЛюбич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А.
2019Вплив зволожування та відволожування зерна пшениці спельти на вихід борошнаЛюбич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф.
2020Вплив тривалості лущення на одержання цілої крупи із зерна пшениці полбиЛюбич, В. В.; Лещенко, І. А.
2022Застосування борошна гарбузового в технології макаронівЛюбич, В. В.
2019Круп'яні властивості зерна пшениці м'якої озимої залежно від сортуЛюбич, В. В.
2021Оптимізація виробництва зерна пшениці спельти озимої хлібопекарського напряму вибором сортуЛюбич, В. В.
2022Продуктивність сої залежно від удобрення на чорноземі опідзоленомуГосподаренко, Г. М.; Любич, В. В.; Яровий, Я. О.
2012Роль селекції в екологічно орієнтованих технологіях захисту пшениці озимої від шкідливих організмівЖекова, І. О.; Сухомуд, О. Г.; Любич, В. В.; Парій, Ф. М.
2019-05-15Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменюЛюбич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А.
2019Формирование аминокислотного состава орехов фундукаБалабак, А. А.; Любич, В. В.
2022Формування площі листкової поверхні різних сортів пшениці твердої озимоїЛюбич, В. В.
2021Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сортуЛюбич, В. В.; Лещенко, І. А.
2018Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельтиГосподаренко, Г. М.; Любич, В. В.; Желєзна, В. В.; Улянич, І. Ф.