Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40053
Title: Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту
Authors: Любич, В. В.
Лещенко, І. А.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Любич В. В., Лещенко І. А. Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 17-18 травня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 446-447.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40053
ISSN: 2519-4194
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2021_446-447.pdf328.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.