Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40053
Title: | Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту |
Authors: | Любич, В. В. Лещенко, І. А. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Любич В. В., Лещенко І. А. Хлібопекарські властивості пшениці полби залежно від сорту. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ" Інноваційні розробки в аграрній сфері. Т. 2, 17-18 травня 2021 р. Харків: ХНТУСГ, 2021. С. 446-447. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/40053 |
ISSN: | 2519-4194 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Молодь і технічний прогрес в АПВ". Інноваційні розробки в аграрній сфері. Том 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_i_tekhn_prohres_v_APV_T2_2021_446-447.pdf | 328.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.